Vakantiehuis Essenhof

De Kamers

Woonkamer

De Essenhof heeft 1 grote woonkamer. Hier kunt u heerlijk een boek lezen onder het genot van een wijntje uit de omliggende wijngaarden. Bovendien vindt u in de woonkamer een televisie waarop u zowel Nederlandse als Duitse programma’s kunt kijken en een CD speler om uw favoriete muziek te luisteren. Kortom, een woonkamer om volledig tot rust komen.

Previous
Next

Badkamer

Op de begane grond van de Essenhof vindt u een ruime badkamer met een wastafel, douche en toilet. De badkamer is volledig gerenoveerd naar de huidige maatstaven. Op de eerste verdieping van het vakantiehuis vindt u een tweede toilet. Er is ook de mogelijkheid om uw was te draaien in de wasmachine die de Essenhof rijk is.

Slaapkamers

Aan de grote overloop op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast is er ook een kinderbed en commode aanwezig in de Essenhof.

Previous
Next
Previous
Next

Woonkeuken

Op de bagane grond vindt u een grote woonkeuken. In de keuken heeft u de beschikking tot een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is ook een vaatwasmachine aanwezig. U heeft volledig de mogelijkheid om uw kookkunsten te presenteren.

Terras

Via de eerste verdieping komt u op het terras aan de achterkant van het vakantiehuis. Doordat het terras aan de achterkant gelegen ligt ervaart u volledige privacy. Tuinmeubilair en een barbeque zijn aanwezig. Daarnaast vindt u rondom het huis een trampoline en schommel.

Previous
Next